| Emo NickLer.. 4 | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
AngeLo Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 29 Nerden : NeReye..? Takımım : : Uyarılar : Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Emo NickLer.. 4 Cuma Ağus. 22, 2008 6:12 pm | |
| ßenim sevdam qözLerinee !!
Susmakk istiyoRr ama SusaMıoruMm
ßu hayaTta ne qüzEL kii senDen başKaa..
muTLu edicEkSenn aL dünyam SeniNnnN
SevqiLim yariMmM seni deLicesine sevDiMmMm
ÖfKeli ve susKunum...
Sendenn kaLan 1 paRça hayaTımı 1000 paRcaya ßÖlDÜüÜ
ÖpTüğüm an anLadmm dudakLarındn waZqeçiLmessİnNn
CesaRetin waRsa bekLiyoruMm YÜREĞİmN en Kuytu köŞesine..
DeğeRsizLiğine wErdiğİm deĞERdn uTanıormM
meLek qißi qöRdüm seni ama anLadım ki sen şeyTandanda beTersinn
nuR yüzLüü aşK sevi0rum senİİ
kıRılan kaLbimin biR paRçasnDa haLa sen waRsınNn
aFFet ßu kaLP sensiZz oLamazZz
aL elimDe ne wARsa yeTerki qeL otur YaNımAa
TeßessÜmMm aHh ne Zor işmİŞş :/
AnlamayaNa kemaNn yayııI Gıy gıY gıY....
Ayrılık qaçDıı qözüMe ßeLqi ondan ßu yaşLarR
Hayatımaa qiMi sokSamm heß bişeyLer nokSann
RuhUm ne iLe neden sawaŞDı.??
kaRışmmayıNn bana ßen daha çocuqumMMm
seNy sevdiğiMi qöRmedin qeLde teRk edişimi seYreT ! | |
|
| |
AngeLo Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 29 Nerden : NeReye..? Takımım : : Uyarılar : Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Emo NickLer.. 4 Cuma Ağus. 22, 2008 6:13 pm | |
| a$k öLdü...NasıL ßiLirDinİz ??
HerKes ßi ßaşKasınI KenDinDen Daha FazLa TanIr
sıkıLdım aRtık gidioRum 0yunu ßn ba$Lattm ßn ßitiRioRm kaLbini kıRdıım heRkesden öZüR diLioRm ßendn tüm nefRet edenLeRe teşekküR edioRm ÇünKü;onLaR saYesinde kEndimi daha çook sEwioRm.... ßn HayaTa Küsmem...ßaşKaLarı küsüyorSa
HeR$ey TatSız Ve AnLamSız ßuqüN aRTıq YaRınDan ßanaNe
oYunuN eN qüSeL yeRinDe ziL ÇaLardı yha ÖleYimm..
b€lamı arıom b€nn burdamı acabaa??
hAyat ßuySa üStü kaLsın diCem Ama ßizde ÖqrenCiyiS ßozuqta Lazım oLuO
b3ni saNa haps3ttin :Pp
öLüme kuyu kAzdım düŞer miSin ßenimLe ?
eLini tutamadıqım qözLerine ßaqamadıqım herŞey Sizin 0Lsun !
oyunun en gzl yerinde zil caLar üzülürdük ya öyleyim
beni qörünce masallah de cok beğendiysen inşallah de : | |
|
| |
AngeLo Gelişmiş Üye
| beyazın KadeRi sucLaNmaKtıR,siyaHın KadeRi KiRLeNmeKtiR,beNim KadeRim ise seNi beKLemeKtiR AnlA ArTIk SEnİ SEVİYOrUMMMMMM!!!!!!
biR quN sewqiLim soRdu asK NediR diye biraz zmN istedim dusuNeyim die eRtesi guN o NU goRdum kuLaqıNa fısıLdadım asK ısdıRaptıR die
..//SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ..SONUNU DÜŞÜNMEDEN KAHRAMAN OLANLAR FAZLA KALAMAZ..//
> <<:::$εñ$¡ζ qáŀĐı ßυ qöśłεr $εń$íζ qàłđı ßu εłłεr ßoşwεr ćanım $εn$¡ζđε qεcεr ßu qünłεr..>>>
muTLu edemiceKseN meşquLde eTmeyeceKsiN
kurşun sesi kadar qizLidir yaşamak...Ama zordur kurşunu havada,sevdayı yürekte tutmak.ALışkın olsada yürek ayrıLıkLara. Yoktur kitabımızda dostu unutmak...
Tédavisi Mümkün OLmayan $izoFrén ß1r A$kty ßénimkisy. Hanqi Doktora Gittiysém AyrıLık Yazdı Récétémé Vé EkLédi Hérqün DüzénLi OLarak ÖLünécék..!
Deli sormuş deliye "Aşk Nedir" Diye Deli Gülmüş Dediye "Ben Niye Deliyim"Diye
kaç haRftn oLuşuoRsn? kaçı sesLi?kaçı sessiz? kaç davRanış seRqiLedn? kaçı yeRLi?kaçıyeRsiz? =)
Ya gözlerin aklimda yada aklim adinda, Ya hayalin karsimda ya sesin kulagimda, Ya ben cildirdim yada cok seviyorum, Ya sevmek cok güzel yada sevilen cok özel.
Ne aradiysam bilki sende bulmusum, Senden öncesi yoktu seninle var olmusum, Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende aramam, Ben artik sen olmusum!!!
Mahkemenin 329.uncu kararına göre tutukluyorum kalbimi,kilitliyorum.Anahtarı yutuyorum neden dersen SENİ ÇOK SEVİYORUM
ߣn §£Ņ! §£Ņ!Ņ G!ß! YªLªŅ §ôZL£RL£ D£Ğ!L YüR£Ğ!mL£ §£WÐ!M !!!
hadi ben küçükken mıknatıs yuttum ama herkesde demir yutmadı yaa gelen yapısıo gden yapısıo..
ßaabuLaşma kaLbini kıRaRım.. üsdüMe qeLme düNyayI yakaRım.. bu sefqi saNa çoq qeLdi.. bNdN bÖyLé Uzaq oLaLm.. | |
|
| |
AngeLo Gelişmiş Üye
| püfle püfle canım sıkılıyor bu dünya bana dar qeliyor......
adımı ağzına alma o yenecek bisi diil lanet olası köpekk
seni sevmiştim cnm inat ettin tekmeyi bastımm......
вη кιмѕєуι ѕαтмαм//ѕαтмαк вαηα уαкιѕмαzz//ѕαтιℓмαуι нαкк є∂ισѕα кσуυ νєяιρ//вєℓєѕє νєяιяιιм//!!
ßiRiNé VéRiLéCéK DéqéR uqRuNa FéDa éDiLéßiLéCéKLéRLé öLÇüLéßiLiYoRSa aÇ qöZLéRiNi éTRaFıNa ßaq..qöRDüqüN HéR$éYi Féa éDéßiLiRiM..aMa SaKıN aYNaYa ßaqMa.! кαηLı вıçαкLı ∂єqiL вυ α$к...zαηLı νє уαѕαкLı.# Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN #..∂öηü$üηüη ¢αηı ¢єнєηηємє ! уαяαм∂α qi∂i$iη ѕαкLı..! Va®LiK ®uHu Te®K eDe® GöZüN GöZüMDeN aY®iLiNCa! BeNDeKi a$K aLTiN MiSaLi aGi®LiGiNCa!
•S•ê•N•î••••K•â••L•b•î•M•ê••••G•ö•M•ü•Y•ô•R•û•M••• •S•ê•V•G•î•L•î•M•
Вιяâkмâk ỌkâDâя kоℓâỳмι Ŝєпι ŜєωDιkтєп Sọпяâ
a$klma b!r céza vér kaLb!m sén! sévmés!n,sén!n yaLan a$klna Allah muhtaç étmés!n...
((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯))
уαℓναяιяιм ∂öη{∂ι¢єğιмι мι ѕαη∂ιη} ;ѕєηѕιz уαραмαм{gιвι мι gєℓισ ѕαηα} ;ѕєηѕιz öℓüям{∂ѕєм уαℓαη σℓυя} ;çüηкü ѕєηι ѕєνмιуσяυм# Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN #!!!
Ruh ’um kârânLîk'Lârâ , ßêdênîm sana âît.
ßiLiyorsun Seni ßeßekLer qißi Sevdim, Seni ÇiçekLer gibi Sevdim, Seni meLekLer gißi Sevdim! Çünkü Sen tapILacak erkekdin ßu Devirde! Oysa ßen Seni ßöyLe Sevdiğim için, Sana ßöyLe yandIğIm için , AsILacak biriydim ßu şehirde# Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # .
Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßen ßuLdum HaßeRiN oLsun# Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN #!!!
Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin.
Sen hiç yağmurlu günde ağlayan toprak gördünmü? Boşuna zorlanma bir tanem göremezsin asla Yalnız seven aşıklar görür onu. Çünkü karşılıksız aşklar her toprağa gömülür.
çocukkén sahip oLduqum kırmızı ayakkabıLar... onLar da sénin qibi çok tatLıydıLar ama... canımı yakardıLar... acıtırdıLar
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
NiCkiNi ßiLe qöRmek İsTeMiyoRum, MsN'yi aÇmaSan iYi eDerSin! MaiLLerim saNa aqıR Mı qeLdi? EnqeLLedim SeNi aFeDerSinnn .!
Дяzα Ħα¢єт Уσк, Ħαℓιм ∫αηα Дуηα∂ıя Đιℓє Ġєяєк Уσк ∫єѕѕιzℓιğιм ∫αηα ßєуαη∂ıя ∫özє Łυzυм Уσк ∫υѕυşυм ∫αηα Ќєℓαм∂ıя…
׺°”˜`”°º×•°¤*♥•♥°'вєη ѕєνєяѕєм ∂єѕтαη,кızαяѕαм кαтℓιαм σℓυя°♥•♥*¤°•×º°”˜`”°º×
t|é köpék|é µqrâ$âcâk wâktim o|sâydi vétérinér o|ur öncé séni tédâvi édérdim..
Depresif bu alemin içinde akli dengemi yitirip suikast notları tuttum kendime ..
•°¤*(¯`°°´¯)(§£wiLm£¥£ Lª¥I|{ ØLªÑ aÑ©ak §£wm£§iñi ßiL£ÑDi®!!!!!!)*(¯`°°´¯)*¤°•
EGER HAYATTAN BIKIP OLUME DOGRU SESIZCE YURUMEK ISTERSEN YANIMA GELKI SANA SENSIZLIGIN OLUM OLDUGUNU GOSTEREYIM...
HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER. O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER. ZOR GELDI AYRILIK ALISAMADIM
DUNYA BIR EFSANE HAYAT BIR DRAM YASAM BIR HUZUN SEVMEK BIR HATA...
NEZAMAN SAGIR BIR RESSAM KIRISTAL BIR ZEMIN UZERINE DUSEN GULUN CIKARDIGI SESIN RESMINI YAPARSA ISTE O ZAMAN BEN SENDEN VAZGECERIM...
HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ.YINE DE AGLAMAK ISTIYORSAN,BASINI DIK TUT KI GOZYASLARIN AGLATAN KADAR ALCALMASIN.SANA SEVGIMI SOYLESEM SEVGIMDEN KORKARSIN.BEN SENIN ICIN OLMASAM BILE SEN BENIM ICIN HEP VARSIN... | |
|
| |
AngeLo Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Emo NickLer.. 4 Cuma Ağus. 22, 2008 6:14 pm | |
| ××[ ¥â$âMâq Š0ŘuŅ 0ĹĐu ]××
××ßéNdé ÅnıN KaLmâsN ßu KâLpTé YârıN ôLdű ZâTéN ßéN YâRınĹâ YâŞâYâMâMqì FârK éTmésS GéLmé ZâTéNnŃnŃ !! ××
¢âßâLâMâ ĹűTFéŅnN ßìTìRĐì GìTméNnŅ !!
€LdéN GéLMéZ TéqRaR DöNméq $uNu ßiL ßeN Séni SéViyoRuM HaLa !! ßéKLéMé ßo$yéRé DöNméM SâNa Bén űZűGűNűM ârTıq MâHwoLduMmM !! >> !! SéVMé ßéNDéN ßâŞKaSıNı... SéVMé SéVMé !!!!.... SéNLé DoĞduM AşqıM SéNDé BéNSiZ öLMéé !!
Boş kaset koydum kafamı dinliyorum...
Denize düşen yılana disipline düşen yalana sarılır (ama doğru deil mi?
Hasret kaldım gözlerine, artık çıkar şu lenslerini
Beni yanlız bırakın İMZA: Robinson CRUSOE.
İnsanlar üçe ayrılır : saymayı bilenler saymayı bilmeyenler
Son gülen sen olacaksın çünkü geç anlıyosun...
Kiralık daireler pahalıysa kiralık üçgen alın.
Bilgelik beni kovalıyor ama ben daha hızlıyım
sevinçten uçmadan önce kalkış izni almak zorunludur.
ilk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim ?
Japon yapıştırıcım var ama yapıştıracak japon bulamıyorum
1967 yılında içilen kavvelerin hatırı dolmuştur ilgilenenlere duyrulur
Sola sinyal verip sağa dönün çoooook heycanlı oluyor ...
amanın ...10 dakika nedir ki? 5 dakikada geçer.
tam öğrenmeye başlamıştım ki okul bitti ...
acele mail'e virüs karışır
en güzel veli toplantısı annemin gelmediği gündür. (doğru ama)
Sürat felakettir (kaplumbağa)
Acele kan aranıyor grubu önemli deil. imza: vampir.
Dünyaya iki farklı açıdan bakma yeteneğine şaşılık derler
Öğrenmenin yaşı yoktur acele etmek gereksiz
Adım gibi bildiğim bişi var, oda soyadım
Vicdanınızın sesine kulak verin güzelse kaset yaparsınız
Kimi dertten içer, kimi neşeden ben şişeden içiyorum... | |
|
| |
~~İlksel~~ Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 640 Yaş : 28 Nerden : Dünyadan XD Takımım : : Uyarılar : Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Emo NickLer.. 4 Cuma Ağus. 22, 2008 11:45 pm | |
| sağol | |
|
| |
AngeLo Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Emo NickLer.. 4 C.tesi Ağus. 23, 2008 12:57 pm | |
| ö. deil | |
|
| |
~~İlksel~~ Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 640 Yaş : 28 Nerden : Dünyadan XD Takımım : : Uyarılar : Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Emo NickLer.. 4 C.tesi Ağus. 23, 2008 2:16 pm | |
| 1 tane daha mesaj yaz özel üye ol hadi | |
|
| |
§ıLa_!hiLarY! Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 596 Uyarılar : Reputation : 0 Points : -9 Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Emo NickLer.. 4 Cuma Ağus. 29, 2008 3:08 pm | |
| çk sa0L cnm emeğine sağlk | |
|
| |
AngeLo Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Emo NickLer.. 4 Paz Ağus. 31, 2008 2:28 pm | |
| ö. deil cnmm | |
|
| |
sedanur_seda Moderator
Mesaj Sayısı : 313 Yaş : 28 Uyarılar : Reputation : 0 Points : -3 Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: Emo NickLer.. 4 Paz Ağus. 31, 2008 2:29 pm | |
| sağolda ben sağol yazmıştım galiba | |
|
| |
AngeLo Gelişmiş Üye
| Konu: Geri: Emo NickLer.. 4 Paz Ağus. 31, 2008 2:39 pm | |
| yeniden önemli değil | |
|
| |
sedanur_seda Moderator
Mesaj Sayısı : 313 Yaş : 28 Uyarılar : Reputation : 0 Points : -3 Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: Emo NickLer.. 4 Paz Ağus. 31, 2008 2:45 pm | |
| | |
|
| |
| Emo NickLer.. 4 | |
|