Bu Yazıyı Sana Yazıyorum Adını Unuttuğum Okumasını BiLiyorsun Dimi Sevmeyi BiLdiğin Gibi oLmasın YazdıkLarımdan Birşey anLamassın Ozaman
Sabah KaLktığımda iLk Sen GeLİrdin akLıma Hemen TeLofunuma SarıLır Gunaydın ........ ....... Derdim Sana
Kusura Bakma NoktaLayarak Yazıyorum Ne Dedimide Unuttum Sana..
KahvaLtı Yaparken Gene GeLirdin akLıma Msj atar Sorardım Sana KahvaLtını Yaptın ......... Diye Sende CevapLardın .......... Yaptım Diye
Evden Çıkarken Arardım Seni BuLuşaLımmı ....... Benim Bugün Bir İşim Yhok Seni Çhok ÖzLedim Derdim Sende ....... Benim Şuraya Gitmem Lazım Arkadaş BekLiyor Derdin Bana
Lanet oLsun Nezaman Ön PLanda Tutacan Beni NasıL Bir Sevgi NasıL Bir Aşk Bu Hiçmi ÖzLemiyorsun Hiçmi Sevmiyorsun Beni Sevmeyen İnsan özLemez Sevmeyen İnsan Aşkı BiLmez
Gene Boynum İki BükLüm eLLerim Cebimde DoLaşırdım Bir Başıma Nerde eL eLe Bir SevgiLi Görsem AğLardım Kaderime SevgiLiLer eL eLe Gezerken Neden Ben eLLerim Cebimde Geziyorum Nerde YanLış Yapıyordum Neden Hiç Birşey Benim İstediğim Gibi oLmuyordu
Aşka İnanmayan Ben Aşkı Senin GözLerinde Yaşadım Seni Seviyorum Lafının KaLbimi Küt Küt Attırmasını Senden Öğrendim Aşka İnanmayan Ben Sana İnanmıştım Acaba Genemi YanıLıyordum Aşk Diye Bir Şey Yokmuydu Gene Ben Kendimimi Kandırıyorum Yhoksa
Gene Sabah oLmuştu Güneş ışıkLarını Camdan İçeri Vuruyordu TLefonuma SarıLdım Gunaydın Diyecektim ....... 'kıma Ama Bir Ses Aradığınız Kişiye Şuan uLaşıLamıyor Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz ... aLışmıştı Zaten eLLerim Cebime...
Gene SevgiLiLer eL eLe Göz Göze Arkamı Dönüp Giderken GözLerim TakıLdı Bir Çift SevgiLiye Lanet oLsun Kaderime Gene Yapmıştı Yapacağını Bana Bir Kez Daha öLdürmüştü Beni Aşka Lanet oLsun ...... Sana Ne İstedin Benden Ne Yaptımki Sana Seni Sevmekten Başka
Bakma Bana ÖyLe İstemiyorum Artık O YaLancı GözLerini... Dokunma Pis eLLerinLe Değmeni İstemiyorum Bana ...Konuşma Sus Yeter Duymak İstemiyorum Sesini...
Şimdi Git Çık Git Hayatımdan... Hiç Var oLmadığın Gibi..
anLamıştım Birkez Daha Yapa YaLnızdım Bu Hayatta Aşk Diye Bir Şey Yoktiki Bu Dünyada oLanıda öLdürmüştü Bu Kahpe Dünya
YaşadıkLarım Bir MasaLdı Gene... KurdukLarımsa HayeL...