H@y@l DuNy@mız
Hoşgeldiniz... Lütfen Üye Olunuz.. Veya Giriş Yapınız...
H@y@l DuNy@mız
Hoşgeldiniz... Lütfen Üye Olunuz.. Veya Giriş Yapınız...
H@y@l DuNy@mız
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

H@y@l DuNy@mız

Hayal dunyamız

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum

4 posters
YazarMesaj
~~İlksel~~
Süper Moderator
Süper Moderator
~~İlksel~~

Takımım : : Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum 1301
Uyarılar :
Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum Right_bar_bleue

Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum Empty
MesajKonu: Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum   Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum EmptyC.tesi Ağus. 23, 2008 10:10 am

Bu Yazıyı Sana Yazıyorum Adını Unuttuğum Okumasını BiLiyorsun Dimi Sevmeyi BiLdiğin Gibi oLmasın YazdıkLarımdan Birşey anLamassın Ozaman

Sabah KaLktığımda iLk Sen GeLİrdin akLıma Hemen TeLofunuma SarıLır Gunaydın ........ ....... Derdim Sana
Kusura Bakma NoktaLayarak Yazıyorum Ne Dedimide Unuttum Sana..
KahvaLtı Yaparken Gene GeLirdin akLıma Msj atar Sorardım Sana KahvaLtını Yaptın ......... Diye Sende CevapLardın .......... Yaptım Diye
Evden Çıkarken Arardım Seni BuLuşaLımmı ....... Benim Bugün Bir İşim Yhok Seni Çhok ÖzLedim Derdim Sende ....... Benim Şuraya Gitmem Lazım Arkadaş BekLiyor Derdin Bana

Lanet oLsun Nezaman Ön PLanda Tutacan Beni NasıL Bir Sevgi NasıL Bir Aşk Bu Hiçmi ÖzLemiyorsun Hiçmi Sevmiyorsun Beni Sevmeyen İnsan özLemez Sevmeyen İnsan Aşkı BiLmez

Gene Boynum İki BükLüm eLLerim Cebimde DoLaşırdım Bir Başıma Nerde eL eLe Bir SevgiLi Görsem AğLardım Kaderime SevgiLiLer eL eLe Gezerken Neden Ben eLLerim Cebimde Geziyorum Nerde YanLış Yapıyordum Neden Hiç Birşey Benim İstediğim Gibi oLmuyordu

Aşka İnanmayan Ben Aşkı Senin GözLerinde Yaşadım Seni Seviyorum Lafının KaLbimi Küt Küt Attırmasını Senden Öğrendim Aşka İnanmayan Ben Sana İnanmıştım Acaba Genemi YanıLıyordum Aşk Diye Bir Şey Yokmuydu Gene Ben Kendimimi Kandırıyorum Yhoksa

Gene Sabah oLmuştu Güneş ışıkLarını Camdan İçeri Vuruyordu TLefonuma SarıLdım Gunaydın Diyecektim ....... 'kıma Ama Bir Ses Aradığınız Kişiye Şuan uLaşıLamıyor Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz ... aLışmıştı Zaten eLLerim Cebime...

Gene SevgiLiLer eL eLe Göz Göze Arkamı Dönüp Giderken GözLerim TakıLdı Bir Çift SevgiLiye Lanet oLsun Kaderime Gene Yapmıştı Yapacağını Bana Bir Kez Daha öLdürmüştü Beni Aşka Lanet oLsun ...... Sana Ne İstedin Benden Ne Yaptımki Sana Seni Sevmekten Başka

Bakma Bana ÖyLe İstemiyorum Artık O YaLancı GözLerini... Dokunma Pis eLLerinLe Değmeni İstemiyorum Bana ...Konuşma Sus Yeter Duymak İstemiyorum Sesini...

Şimdi Git Çık Git Hayatımdan... Hiç Var oLmadığın Gibi..

anLamıştım Birkez Daha Yapa YaLnızdım Bu Hayatta Aşk Diye Bir Şey Yoktiki Bu Dünyada oLanıda öLdürmüştü Bu Kahpe Dünya
YaşadıkLarım Bir MasaLdı Gene... KurdukLarımsa HayeL...
http://www.ilkselinalani.blogcu.com
ßaRßieReLLa***
Süper Moderator
Süper Moderator
ßaRßieReLLa***

Uyarılar :
Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum   Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum EmptyC.tesi Ağus. 23, 2008 11:53 am

Teşekkürler canım...
http://www.klasseslim.com
Prenses.!!
Moderator
Moderator
Prenses.!!

Takımım : : Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum 1298
Uyarılar :

MesajKonu: Geri: Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum   Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum EmptyC.tesi Ağus. 23, 2008 1:30 pm

SaoL!.. smile
~~İlksel~~
Süper Moderator
Süper Moderator
~~İlksel~~

Takımım : : Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum 1301
Uyarılar :

MesajKonu: Geri: Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum   Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum EmptyC.tesi Ağus. 23, 2008 1:55 pm

önemli değil
http://www.ilkselinalani.blogcu.com
§ıLa_!hiLarY!
Süper Moderator
Süper Moderator
§ıLa_!hiLarY!

Uyarılar :

MesajKonu: Geri: Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum   Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum EmptyCuma Ağus. 29, 2008 5:22 pm

ayh pauylaşım için sa0L cnmm

Bu Yazıyı Sana Yazıyorum adını Unuttuğum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Msnde sana biri kimsin diye mi sordu.?