H@y@l DuNy@mız
Hoşgeldiniz... Lütfen Üye Olunuz.. Veya Giriş Yapınız...
H@y@l DuNy@mız
Hoşgeldiniz... Lütfen Üye Olunuz.. Veya Giriş Yapınız...
H@y@l DuNy@mız
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

H@y@l DuNy@mız

Hayal dunyamız

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

TABLO NASIL HAZIRLANIR...

+2
ßaRßieReLLa***
~~İlksel~~
6 posters
YazarMesaj
~~İlksel~~
Süper Moderator
Süper Moderator
~~İlksel~~

Takımım : : TABLO NASIL HAZIRLANIR... 1301
Uyarılar :
TABLO NASIL HAZIRLANIR... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100TABLO NASIL HAZIRLANIR... Right_bar_bleue

TABLO NASIL HAZIRLANIR... Empty
MesajKonu: TABLO NASIL HAZIRLANIR...   TABLO NASIL HAZIRLANIR... EmptyC.tesi Ağus. 23, 2008 11:24 am

TABLO NASIL HAZIRLANIR...[Alıntı]
Sanırım en çok sorulan sorulardn biriydi..TABLO yapımı.... Bnede en iyi şekilde anlattığıma inanıyorum ve sizlere kolaylıklar diliyorumm...

1* Psp yi açıyoruz .File /new diyoruz ve boş bir sayfa açıyoruz. Yazacağımız yazının boyutuna göre enini ve boyunu ayarlıyoruz. ben 650- 250 olarak ayarladım. sayfamızı açtık içini istediğimiz renkle dolduruyoruz.. sağ taraftaki METARİAL bölümünden renk ayarlarınızı yapabilrisiniz... Aşşağıdaki resimdeki anlatıma göre 1. boş sayfamız... 2. Metarila, renk seçeneğimiz.... 3.glitterlerimiz... Angle ayarı 0 olacak...

TABLO NASIL HAZIRLANIR... Animation2ei4

2. Metarial bölümü yok diyenlere... Psp de en üstte sağ tarafta boş bir kısıma mause miizn sağ tuşuna basmamız yeterli olacak.. Alttaki resim çıkacak ve mertarial -layers vs.. 1defa üzerlerine tıklamanız yeterli olacaktır...

TABLO NASIL HAZIRLANIR... 54250588oj3

3. Rengimizi seçtik , sağ alt kısımda BOYA kutusu var ona tıklıyoruz ve boş sayfamızın içini seçtiğimiz renkle dolduruyoruz...

TABLO NASIL HAZIRLANIR... 16952868tf4

4. Psp de bir tane daha boş sayfa açıyoruz. File /new diyoruz ve boş bir sayfa açıyoruz. Yazacağımız yazının boyutuna göre enini ve boyunu ayarlıyoruz. ben 800-400 olarak ayarladım. Resime göre ; 1. yeni sayfamız, 2.Metarial renk seceneği, 3. glitterler... Rengimizi seçtik ve sayfamıızn içini boyadık...

TABLO NASIL HAZIRLANIR... 41205573cz2

5. Açmış olduğumuz 2boş sayfamızın içlerini doldurduk... Şimdi 650-250 olan sayfamızın üzerine tıklayım CTRL+C ye basıp 800-400 olan sayfamıızn üzerind egelip CTRL+E diyoruz ve sayfanın sayfaya yapışmaısnı sağlıyoruz... Resimdeki gibi...

TABLO NASIL HAZIRLANIR... 16070833uv5

Üstteki menü seçenekleirnden SELECTİON -MODİFY- EXPAND diyoruz... Çıkan secenege ok diyoruz.

TABLO NASIL HAZIRLANIR... 49882223zu7

Ayarları yapıyoruz ben 7 yaptım. oradaki boyut ayarı kenarlığın genişlik ve darlığını ayarlıyor bu sizin isteginize kalmış... OK DİYORUZ VE İŞLEMİMİZİ BİTİRİYORUZ...

TABLO NASIL HAZIRLANIR... 39181169hk7

6. Kenarlığımız oluştu.. AS yi açıyoruz... PSP de kenar ayarı yaptığımız sayfanın başına 1 defa tıklayıp CTRL+C yapıp AS ye CTRL+V diyerek yapıştırıyoruz

TABLO NASIL HAZIRLANIR... 10ui4

7. PSP ye geçiyoruz 800-400 birtane daha boş sayfa açıyoruz... Metarila böülümden renk seçiyoruz ve bu kez AGNLE ayarında oynama yapıcaz. Ben 25 olarak değiştirdim... Ve farklı bir renk seçtim siz dilerseniz aynı renkte yapabilrisiniz...

TABLO NASIL HAZIRLANIR... 12cm9

ayarlarımızı yaptık boş sayfamızı seçtiğimiz renkle dolduruyoruz.. 5. şıktan sonraki tüm işlemleri aynen uyguluyoruz... (kenarlık yapımı )CTRL+C diyip resmi kopyalayıp AS ye geçiyoruz... Daha önceki çalışmamış AS deye yapıştırmıştık.. onun üzeirne gelip CTRL+ L tuşuna basarak resmin yanyana yapışmaısnı sağlıyoruz... tablomuz hazır...

TABLO NASIL HAZIRLANIR... 13kk0

8. istediğiniz her hangi bir resmi tablomuza yapıştırabiliriz.. Ben kız resmi seçtim ve resim hareketsizdi yani 1taneydi. CTRL+C VE CTRL+L yaptım resim 2tane oldu... İlk resmimize tıklayıp ctrl+a ya bastım ve yine ilk resmin herhangi bir yerinden maousla tutup tabloma doğru sürükleyip uygun bulduğum kısma yapıştırdım...

TABLO NASIL HAZIRLANIR... 14yx3

Resmimiz yapıştı , sıra geldi istegimize göre yazı yazmaya... Boş bir sayfa açıyoruz ... Boyutu 500-500 uygundur yazınız sığsın yeter... Üst kısımda A harfine(yazı yazma seçeneğine) tıklıyoruz ve yaızmızı yazıyoruz... Yazımız hazır.. Tablomuz 2tane olduğu için yazımızıda 2tane yapıyoruz... CTRL+C VE CTRL+L yaptım resim 2tane oldu... İlk yazımıza tıklayıp ctrl+a ya bastım ve yine ilk resmin herhangi bir yerinden maousla tutup tabloma doğru sürükleyip uygun bulduğum kısma yapıştırdım...

TABLO NASIL HAZIRLANIR... 15lq4

Tablomuz hazır... File save as diyoruz ve resmimizi kaydediyoruz...
http://www.ilkselinalani.blogcu.com
ßaRßieReLLa***
Süper Moderator
Süper Moderator
ßaRßieReLLa***

Uyarılar :
TABLO NASIL HAZIRLANIR... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100TABLO NASIL HAZIRLANIR... Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: TABLO NASIL HAZIRLANIR...   TABLO NASIL HAZIRLANIR... EmptyC.tesi Ağus. 23, 2008 11:59 am

Teşekkürler cnm. serap ablayada teşekküretmek gerekir tabi. Ben tablo yapmayı onun bu anlatımı sayesinde öğrenmiştim xD
http://www.klasseslim.com
Kußr@
Süper Moderator
Süper Moderator
Kußr@

Takımım : : TABLO NASIL HAZIRLANIR... 1302
Uyarılar :

MesajKonu: Geri: TABLO NASIL HAZIRLANIR...   TABLO NASIL HAZIRLANIR... EmptyC.tesi Ağus. 23, 2008 12:05 pm

evet buketcim haklı Smile
~~İlksel~~
Süper Moderator
Süper Moderator
~~İlksel~~

Takımım : : TABLO NASIL HAZIRLANIR... 1301
Uyarılar :

MesajKonu: Geri: TABLO NASIL HAZIRLANIR...   TABLO NASIL HAZIRLANIR... EmptyC.tesi Ağus. 23, 2008 1:02 pm

Evet Very Happy
http://www.ilkselinalani.blogcu.com
Kußr@
Süper Moderator
Süper Moderator
Kußr@

Uyarılar :

MesajKonu: Geri: TABLO NASIL HAZIRLANIR...   TABLO NASIL HAZIRLANIR... EmptyPaz Ağus. 24, 2008 8:20 pm

Psp-Asp zaten bende yok Smile
sedanur_seda
Moderator
Moderator
sedanur_seda

Uyarılar :

MesajKonu: Geri: TABLO NASIL HAZIRLANIR...   TABLO NASIL HAZIRLANIR... EmptyPaz Ağus. 24, 2008 8:31 pm

ya bu kaç cigabayt
Kußr@
Süper Moderator
Süper Moderator
Kußr@

Uyarılar :

MesajKonu: Geri: TABLO NASIL HAZIRLANIR...   TABLO NASIL HAZIRLANIR... EmptyPaz Ağus. 24, 2008 8:33 pm

benım bı fikrim yok Razz
bestebloom6868
Üye
Üye
bestebloom6868

Uyarılar :

MesajKonu: Geri: TABLO NASIL HAZIRLANIR...   TABLO NASIL HAZIRLANIR... EmptyPaz Ağus. 24, 2008 10:21 pm

siten süper ama blogcuyu bırakmamalısın ben ole yapıyorum alien I love you TABLO NASIL HAZIRLANIR... 798129
ßaRßieReLLa***
Süper Moderator
Süper Moderator
ßaRßieReLLa***

Uyarılar :

MesajKonu: Geri: TABLO NASIL HAZIRLANIR...   TABLO NASIL HAZIRLANIR... EmptyPaz Ağus. 24, 2008 11:42 pm

Bnmde bi fikrimm yoq
http://www.klasseslim.com
§ıLa_!hiLarY!
Süper Moderator
Süper Moderator
§ıLa_!hiLarY!

Uyarılar :

MesajKonu: Geri: TABLO NASIL HAZIRLANIR...   TABLO NASIL HAZIRLANIR... EmptyCuma Ağus. 29, 2008 11:23 pm

sa0L cnm biLiodm zaten

TABLO NASIL HAZIRLANIR...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ARKA PLAN NASIL YAPILIR