ilköğretim 2. sınıfta,türkçe dersinde öğretmen: -bana içinde pharfi bulunan bir kelime söyleyin,der.arka sıralardan bir ses yükselir: -şişe öğretmenim........ -şişenin neresinde p varoğlum? -tıpasında öğretmenim...
bir gün iki tane deli varmış birde çocuk varmış o ikisinden de pek akıllıymış o iki çocuğu kaçırmaya kalkmışlar çocuk oyuncak silahını alıp dışarı kadar götürmüş ve "düşün önüme" demiş biri gidip iki tane büyük taş almış önüne koymuş yürümüş ve düşmüş çocuk önüme düşsenize demiş iki delide "düştük ya" demiş
temel almanyaya çalışmaya gitmeye karar vermiş babası temeli yanına çağırarak ula uşaguğm bak oralarda yaygın bi hastaluk vardur kendine dikkat et sonra senden karına karından ba bende annene annendende bütün mahhalleye yayılır demiş:
Çocuğun biri OKS sınavından sonra denize gider çocuk denizde yüzer.Annesi oğluna seslenir:Oğlum çok fazla denize girdin birazda havuza gir der.Çocuktan çıt çıkmaz.Olaya babası el atar ve derki:Hanım o öyle sorulmaz.Oğlum A:Denizde Kalmak B:Havuza Gitmek C:Kumsalda Gezmek D:Güneşlenmek der çocuk B diye cevap verip havuza gider.
temel kahvede oturmus usta avcı oldugunu anlatıyomus.bır atısla bır suru av vuruyorum dıye hava atıyomus kahvedekıler temele ınanmayınca temel onları kaz avına goturmus goldekı kaz surusune temel ısabet alıp ates eder ve butun kazlar ucarak kacısır temel fıyakasını bozmadan_ arkadaslar allahun hıkmetını göraymısunuz elmiş kazlar uçayı....