H@y@l DuNy@mız
Hoşgeldiniz... Lütfen Üye Olunuz.. Veya Giriş Yapınız...
H@y@l DuNy@mız
Hoşgeldiniz... Lütfen Üye Olunuz.. Veya Giriş Yapınız...
H@y@l DuNy@mız
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

H@y@l DuNy@mız

Hayal dunyamız

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Fıkralarr :D

YazarMesaj
§ıLa_!hiLarY!
Süper Moderator
Süper Moderator
§ıLa_!hiLarY!

Uyarılar :
Fıkralarr :D Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Fıkralarr :D Right_bar_bleue

Fıkralarr :D Empty
MesajKonu: Fıkralarr :D   Fıkralarr :D EmptyCuma Ağus. 29, 2008 6:22 pm

bir gün öğretmen soru sormuş çocuklar bana içinde şeker kelimesi bulunan bir cümle söyleyin demiş bir öğrenci ben sabah süt içtim demiş öğretmen bu cümlede şeker kelimesi nerde öğrenci de şeker sütüniçinde demiş

okula yeni başlayan ahmet'e bir gün ingilizce öğretmeni sormuş:ali koştu koştu denize atladı boğuldu '' çümlesini bana ingilizce söyle. ahmet biraz düşündükten sonra cevap verir ali is go ing tu dıgıdık dıgıdık cumburlop gulu gulu gulu... bendeniz nurettin elmas

KÜCÜK COCUK ANNE VE BABASINA SORAR: -ANNE BABA BEN DÜNYAYA NASIL GELDİM,der.BABASI: -BİR GÜN ANNENLE YATIYORDUK YASTIGIN ALTINA SEKER KOYDUK SABAH KALKTIK SEN OLDUN,der.COCUK O HEVESLE HEMEN KOSAR VE YASTIGINI ALTINA BİR POSET DOLUSU SEKER KOYAR. SABAH HEYACANLA KALKAR VE YASTIGININ ALTINA BAKAR.BİRDE NE GÖRSÜN BİR SÜRÜ KARINCA.COCUK KARINCALARA YAKLASIR VE , -BEN SİMDİ SİZİ NASIL DISARI ATAYIMM BABA YÜREGİ İŞ TE DER.... :d
Zenginlerden biri,fakir bir Bektaşi'ye yüz para verip,peşinden seslenir: 'Biliyorum,bu parayı alınca doğruca meyhaneye gideceksin...' Baba cevap verir: 'A evladım,yüz parayla HACCA gidilmez ya...'der.

Fıkralarr :D
1 sayfadaki 1 sayfası