H@y@l DuNy@mız
Hoşgeldiniz... Lütfen Üye Olunuz.. Veya Giriş Yapınız...
H@y@l DuNy@mız
Hoşgeldiniz... Lütfen Üye Olunuz.. Veya Giriş Yapınız...
H@y@l DuNy@mız
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

H@y@l DuNy@mız

Hayal dunyamız

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Fıkralarımm

YazarMesaj
§ıLa_!hiLarY!
Süper Moderator
Süper Moderator
§ıLa_!hiLarY!

Uyarılar :
Fıkralarımm Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Fıkralarımm Right_bar_bleue

Fıkralarımm Empty
MesajKonu: Fıkralarımm   Fıkralarımm EmptyCuma Ağus. 29, 2008 6:30 pm

hasteneden iki deli kaçar hemşire başhekime gelir ve efendim hasteneden iki deli kaçtı ne yapalım hekim kimseye sölemesen dışarı çık trencilik oynarmış gibi onlar senin peşine takılır demiş 2 saat sonra hemşire odaya girmiş hekim sormuş noldu yakalayabildinmi hemşire evet efendim 500 kişi peşime takıldı araların bizim iki başhekimde vardı
§ıLa_!hiLarY!
Süper Moderator
Süper Moderator
§ıLa_!hiLarY!

Uyarılar :

Fıkralarımm Empty
MesajKonu: Geri: Fıkralarımm   Fıkralarımm EmptyCuma Ağus. 29, 2008 6:31 pm

iki deli bir gün hastaneden kaçmışlar.ertesi gün geri hastaneye dönmüşler.nie döndünüz die soranlara da dün provasını yaptık bugün gerçek kaçacağız demişler
§ıLa_!hiLarY!
Süper Moderator
Süper Moderator
§ıLa_!hiLarY!

Uyarılar :

Fıkralarımm Empty
MesajKonu: Geri: Fıkralarımm   Fıkralarımm EmptyCuma Ağus. 29, 2008 6:32 pm

Hırsız

birgün hocanın evine hırsız girmiş. hoca uyuyomuş karısı uyanmış bakmış hoca evi soyuyolar demiş hocada _boşver yenisini alırız demiş karısı yine hoca hoca beni götürüyorlar demiş hoca_boşver yenisini alırız demiş.
§ıLa_!hiLarY!
Süper Moderator
Süper Moderator
§ıLa_!hiLarY!

Uyarılar :

Fıkralarımm Empty
MesajKonu: Geri: Fıkralarımm   Fıkralarımm EmptyCuma Ağus. 29, 2008 6:35 pm

Diğer Fıkralar
Delinin aşkı

deli sormuş deliye,sen hiç aşık oldunmu diye,deli gülmüş deliye ben neden delirdim diye.

F.SultaN Mehmet

ÖĞRETMEN ALİYE SORAR.: F.SULTAN MEHMET HANGİ SAVAŞTA ÖLDÜ. ALİDÜŞÜNÜR DÜŞÜNÜR EN SONUNDA EN SONYAPTIĞI SAVAŞTA DER

Tenefüs

bir sınıfta öğrenciler ders yaparken zil çalar çocuğun bir tanesi öğretmenim çıkabilirmiyiz der öğretmen ben ewliyim der

Ekran Koruyucu

Ölünün birine cennetin ve cehenemin kapısını açarlar hanqisine qitme istersin diye. öLü önce cennette bakar herkes sessiz sessiz geziyolar.Sonra ceheneme bakar herkes içkileri eLinde uçuyolar. ölü karar verir ceheneme qideceqim der.cehenem kapısı tekrar açıLır insanlar ateş içinde yanıyor.öLü hane dans eden insanlar. melek;o ekran koruyucusudu

Anne Ben Nasıl Oldum(Tavsiyemdir komik)

cocugun biri annesine sorar anne ben nasıl oldum,anneside;oglum yastıgın altına kesmeşeker koymuştuk,sabah sen oldun,çocugun hoşuna gider ve yatagına gider yatıgın altına kesme şeker koyar.sabah kalktıgında yastıgın altına bakar ve bir de ne görsün(7_8tane karınca)ve derki karıncalara bakarak ;b en sizi ezerdimde baba yüregi iştte derrrrrrr,
§ıLa_!hiLarY!
Süper Moderator
Süper Moderator
§ıLa_!hiLarY!

Uyarılar :

Fıkralarımm Empty
MesajKonu: Geri: Fıkralarımm   Fıkralarımm EmptyCuma Ağus. 29, 2008 6:35 pm

iyi aile çocuğu

Anne baba ve cocuğundan oluşan bir ailede anne ve baba cocuklarını cok terbiyeli yetiştirmek istiyorlar çocukları bir gün dışarı çıkar eşşoleşşek lafını öğrenir annesine sorar anne eşşoleşşek ne demek annesi gülerek misafir oğlum der çocuk ikinci gün dışarı çıkar maymun lafını öğrenir annesine yine sorar annesi gülerek koltuk demek oğlum der çocuk üçüncü gün yine dışarı çıkar ayı lafını öğrenir yine sorar annesi yine gülerk annesi yine gülerek anne ve baba demek oğlum der bir evlerine misafir gelir kapıyı çocukları açar hoşgeldiniz eşşoleşşekler siz maymunlarla oturun ben ayıları çağırıyım der
§ıLa_!hiLarY!
Süper Moderator
Süper Moderator
§ıLa_!hiLarY!

Uyarılar :

Fıkralarımm Empty
MesajKonu: Geri: Fıkralarımm   Fıkralarımm EmptyCuma Ağus. 29, 2008 6:38 pm

Temel Mor Göz

temelin birgün gözü morarmış sokakta gözüne ne oldu diyene inek kuyruğu çarptı demiş dursun temelle karşılaşmış dursun uşağum gözüne ne oltu ta demiş oda inek kuyruğu çarptı demiş dursun:ataysın uşağum inek kuyruğu böyle yapmaz demiş temel:ben uçuna taş bağladıydım demişSmile

Traş

babası emreye sormuş: -büyüyünce ne olcaksın yavrum -traş olacığım babacığım

Karınca

temel çine gitmek için uçağa biner uçakta bir puroblem olur ve kalkma saati gecikir temel yanın daki arkadasına deki baksana şimdiden insanlar karınca gibi gözüküyor bunun üzerine arkadaşı deki 'uçak daha kalkmadı onlar gercek karınca' der

Şeftali

bir faıkada sef olarak calışan TALI adında bir bey varmıs.Birgun konusmak için karısı faıkayı arar ve der ki:SEF TALİ ile gorusebilirmıyım der.Telefondakı bayanda kım arıyor dıye sorunca R harfını soyleyemeyen karısı ben KAYISIYIM der:)

Fıkralarımm
1 sayfadaki 1 sayfası