Diğer Fıkralar
Delinin aşkı
deli sormuş deliye,sen hiç aşık oldunmu diye,deli gülmüş deliye ben neden delirdim diye.
F.SultaN Mehmet
ÖĞRETMEN ALİYE SORAR.: F.SULTAN MEHMET HANGİ SAVAŞTA ÖLDÜ. ALİDÜŞÜNÜR DÜŞÜNÜR EN SONUNDA EN SONYAPTIĞI SAVAŞTA DER
Tenefüs
bir sınıfta öğrenciler ders yaparken zil çalar çocuğun bir tanesi öğretmenim çıkabilirmiyiz der öğretmen ben ewliyim der
Ekran Koruyucu
Ölünün birine cennetin ve cehenemin kapısını açarlar hanqisine qitme istersin diye. öLü önce cennette bakar herkes sessiz sessiz geziyolar.Sonra ceheneme bakar herkes içkileri eLinde uçuyolar. ölü karar verir ceheneme qideceqim der.cehenem kapısı tekrar açıLır insanlar ateş içinde yanıyor.öLü hane dans eden insanlar. melek;o ekran koruyucusudu
Anne Ben Nasıl Oldum(Tavsiyemdir komik)
cocugun biri annesine sorar anne ben nasıl oldum,anneside;oglum yastıgın altına kesmeşeker koymuştuk,sabah sen oldun,çocugun hoşuna gider ve yatagına gider yatıgın altına kesme şeker koyar.sabah kalktıgında yastıgın altına bakar ve bir de ne görsün(7_8tane karınca)ve derki karıncalara bakarak ;b en sizi ezerdimde baba yüregi iştte derrrrrrr,