H@y@l DuNy@mız Hayal dunyamız |
|
| Emo NickLer 2 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
AngeLo Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 29 Nerden : NeReye..? Takımım : : Uyarılar : Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Emo NickLer 2 Perş. Ağus. 21, 2008 12:50 pm | |
| senin maRqKa oLduqunN yeRde etiKeti ben koyarRımmM !
birakacagın bir eli asla tutma tutacan bir elide asla bırakma yalan sevdalara gul olmaktansa gercek sevdalara diken ol bunuda hiç unutma!
YeRi GeLMi$ aClYaDa GüLMü$SeM , SaNa oLaN SeVDaMDaNDlR BiLeSiN .
TakLitLعrimdعn Sakınmayın Çünkü Bana uLaşamıcanıs İçin Ancaq OnLarLa Yعtinirsinizz!!!=))
herkesin üç kişiliği vardır;ortaya çıkardığı,sahip olduğu,sahip olduğunu sandığı...
оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qöЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк...
вuqüиIєЯdє γєиі новім ѕєиі ϋzмєк кєиdіиі вuиа аIışтıЯ zоЯuм аЯтıк...
ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..!
ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ...
DaHa BoYuN bi karış Beyfendi OLmaYa çalışş..PeşiMde DoLaşma OtuR DeRsİNe Çalış ....!!!
aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeYi$iN
*''''Gel KaLBiMDe YaŞa KiRa iSTeMeM''''
*Benİm NedeNLerİm Senin NedenLerin...
*kimisi kırdı umudu.. lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu
*< .. > ßi gün KabALık ederSem.. haberSizce Cekip Gidersem... yaNLızLığım Size ! emaneT
ne başındayız bu masaLın..ne de sonu geLir ''hayaT'' yaLanının..
Biz ağıR değiLiz..MiLLet hafif (:
Zaman dimdik ayakTa durma zamanı..
zoor zor birdaha güvenmek..bana düşen kabuLLenmek..
iLk giden sen değiLsin korkma..aLışTım yanLızLığaa..
DerT oLmaz..çekip kapıyı çıkabiLirsn..Ben böyLeyim.. gerçekten sevmiyorsan bıkaBilirsn!!
Seviye--SİZ ??
YürümeK yakısmaZ beniM gibiLere..Bitek kanaTLarım eksik
Paketi TeseLLi oLmasada DeğiŞikLikLeri KaydediP Yeniden ßağLanırmıSın? ßütün ProgramLar Hata verSede ßu AşkI KeS KopyaLa Yapıştır iLe TaŞıyabiLirmiSin?
ỳapıℓαи ві çoκ şєỳi αffєđєвiℓiriм αмα αffєττiğiм hiçві şєỳi μиμτмαм..." ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü .!!
dUyduguna iNaNMa GöRdügüne aLdanma..
ßizde DoStLuk nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tÜkeniRSe aL ßu can Senin.. yOLun SOnu uCurumSa dUr ! iLk adıM ßeniM.
pRenSipLerim vAr VE seviyeSiz diiLim.. ! ,,kinCi diiLim Ama Unutmam!.. ,,şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. ! ,,Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!.. ...DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..! Huzur Veririm Ama Söz vermem!
birgün pişman olupta dönersen geri.gönül kapım açık..ama n**h girersin içeri
Laf olsun diye konuşmuyorum konuşuyorum laf oluyor!!!
Aşq toSt giBidiR aRaya kaŞaRLarDa giRebiLir !
אєгเภ๔є รöz รöאlє๓єรเภเ ๒เlєภ, özüг ๔เlє๓єк z๏гยภ๔ค кคl๓คz..
ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez
Seni seviyorum demek marifet değildir..Önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek
Coca Cola Reklamlarındak Penguenler Gibisin 4 Kapak Versem 1 Kere Verirmisin
"vebalı bir hücre gibi vücuduma giriyor 'buz' soğuğu duygular. Hayatım sana sıradan geLmesin!! ßen kendime yeterim.. Zamanla aLışmayı da bilirim !!!!Acıma yok Nefret var,Taviz yok İşkence var,Sen yoksun Sadece ben Varımm !! Leş Kargalarını Seferber Gördüm,Kimini Yer Kimini Bakar Gördüm,Şerefsiz Ellerden Şerefsiz Dillerden Şerefe Kalkan Nice Kadehler Gördüm
Arkada KaLan Seneler... inSanLık Göçtü gitti;KaTiLi menFaaT.. | |
| | | AngeLo Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 29 Nerden : NeReye..? Takımım : : Uyarılar : Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Emo NickLer 2 Perş. Ağus. 21, 2008 12:50 pm | |
| ѕєутαηıη кαηкуѕι † †ap:
!!--__эśмэѓ Ŀάđŷ__--!!
YaLaN asKLaRıN SaHTe oYuNCuLaRı
[_!вiiя кєz Dαнα αйLαуαcαgιмвεйzεмεDiigiiйiiнαуαтιй мαѕαLα!_]
öят DüşLεяiiйiiDüşLεяiiмiiй üѕтüйεDüşLεяiiм üşüуσя!! «3
giiDεcεкѕεй уαвαйcι кσLLαяα fεLαкεтiiм σLυя уαя!!öLüмüй σLαѕιм gεLiiя!!! =(
кαувσLѕυη! ρυѕLυ яüуαLαяιй αяDιйDαgυяυяα уσкυz ѕενDαLαяDα!!
ßiras daha kaL yaLwarırım,böyLe cekıp qitme neoLur,GüLmes agLar sarkıLarım benı sensızLıqe itme ne oLur
öLüM KapıMı CaLMaSaDa KaLbİM SeNin!!
Bu iNadM aSKa Be SeVGiLiisaVasMda YaLnz BrKma BeNi dMm yeTeR yeTR HerŞeY isTeDiiN giBi oLsNbN ZtN öLdM KaLN saGLr sNN oLsN
Yeniden KaLßim kıRıK,kapıLar açık YoLum ince, yoLum uzun YaLñızlıımda yürüorum
SaKın qeLme hazIr deiLim, deLiiim Kac qNdurLodosum tuttu, PoyraZm souKkK
BeLki isimsiZ teLefoNLarn Birinde [Senin Nefesin]Kim biLir!?
Cok kasarsın uzun yasarsın…!
•●1 hayat senin hayatın 2 vahşi bir astabiyatın●•
●●OrTaM KiZi oLcAmA BaBaMiN KiZii oLuRuMm●●
Şişeler derman olurmuş derdine, Hadi be sen de!!
Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayI bIrakIp gittiler Sen hiç gitmeyecek gibisin degil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler
♥Çektim yüreğimin ipini, bitti!
♥Oyun bozan bir haylazdım Biliyorum ama Oynamadığımız bütün oyunları Kıskanıyorum simdi
T£q suçum Sana d€qer vermiŞim Acıları as suratına yaşamaya devam inSanı hayvanDan ayıRan akıLdır inSan akıLdan uzakLa$tığı zaMan HayVan orTaya çıkar | |
| Konu: Geri: Emo NickLer 2 Perş. Ağus. 21, 2008 12:50 pm | |
| ♥♥♥♥♥ßỉя Tєk گےєvgỉ Øℓå¢åk ßµncå Tєℓåştån Aяtåkåℓån---Ô T Ê گ Î Y Å L Å Ñ---♥♥♥♥♥♥
♥ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya
♥ßΆм£z••••d£dÎğÎм••••h£я••••گے£¥••••bΆ†Î••• •gÎ†м £z••••d£dÎğÎм••••h£яk£گÎÑ••••gΆ†ÎğΕ•••gÎbÎ
♥Nєя∂єsỉn گےєn¿HåYåtıмın nєяєsỉn∂є yєяỉn¿Hємєn yånıbåşıмdå åмå yıℓ∂ızℓåя kå∂åя uzåkBỉℓ kỉ bu åşk guяuяå ve yåsåkℓåяå tuts
♥♥••K Ǻ P Ǻ † † I м•••K Ǻ L ß Î м Ε••گے Î м D Î L Î k•••¥ Ǻ Ñ L I Z L I K L Ǻ R•••Û L K £ گے Î Ñ D £••
♥Ñєяdє yi†iяsєм hєp گےєndє ßµℓµyoяµм ßåşℓångıçℓåяıмı گےєnsє hiç ßi†мєz gibi ßєndє oynµyoяsµn †üм گےåkℓånbåçlårını!İ!
♥Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayI bIrakIp gittiler Sen hiç gitmeyecek gibisin degil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler
♥Çektim yüreğimin ipini, bitti!
♥Oyun bozan bir haylazdım Biliyorum ama Oynamadığımız bütün oyunları Kıskanıyorum simdi
♥sana gitme diyemedim gözlerim gözlerinde kaldı susuz büyürmü hiç çiçek su sende çiçek bende kaldı
♥N€ İlktiN N€d€ SoN S€wgiyl€ DolduN N€fr€tl€ YoK OlduN ÜsgünüM CanıM Unutul
♥Herkeى•µήµttµ•gitti•beήde•µήµttµm•herىeyi≈≈≈B •Ằ•R•İ~~ى•E•N~~U•N•U•T•M•Ằ~~B•E•N•İ!
♥Sevmye•NiyetLiYseή•İi•Dşnmelisή•AgLamyı•Ögre nip•G üLmeyi•ßiLmeLisiή•Ask Kumar•Gibidir•Dikkat•EtmeLisή••Oynadğή Zar DeiL ßlmelisn••
♥DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuMhErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM
♥saBRetmeye deqeRsin eN ßenDe ßitaneSinN !!
♥Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm
♥bir masaldı bu hep sen anlattın çocuktum inandım
♥dostLarm wardı hayaLLerm qiBihayaLLerm wardı dostLarm qiBiikisi de yaLndı sefdiim qiBosLern yaLndı nefretm qiBi
♥Birakip gittin beni… Seni unuttum sanma, zaman alismayi ogretti belki ama unutmayi asla
♥Bu gece YiNe Uyuyamadım Ya Da Öyle SandımRüyalarıma Da Gelmiyorsun ArTık;hayalmi,hayatmı;Yanıldım!
♥Aşk:cennetle cehennem arsı işleyen trende mevsimlik bir bilet…
♥Boshwer, HepaynI MaSaLHayat ve Ben” işte hepsi bu kadar…
♥aslında herşeyin sorumlusu "aşk"tı yani herkes aşk'a inandığı kadar haklı
♥artık ne sen bana nede ben sana bir çehre senzindan sekelepçee ve ben: tek sana mahkum bu yalnız şehirde
♥uNutmadım sevgi sözcükLeRiNi ama uNutmuş gibi davRaNdım, SeNdeN başka hiç kimseye yakıştıRamadım!
♥Gidişini kabullenemememin kaderle, senle ilgisi yok Benim kavgam kendimle, Bitişi yok bitişi bedeli bir bana, zararı hep bana hep bana
♥Sen yoLLarına 29 harfLe acı dö$eyen bir $ahsa Yara değiLde Yar diyebiLir misin?
♥ZORUMA GİDEN SENSİZLİK DEĞİL ZAMANIN İÇİNDE SENİ ARAMAK ASLINDA BU DA DEĞİL ZORUMA GİDEN VARLIĞIN VARKEN ŞUAN YOKLUĞUNU YAŞAMAK
♥Tüm Şehir ağladı sen gittin diye mecburmusun hep En uzağa gitmeye
♥hem gidenedir bu şehir hem gelecek olana oda biraz oyalanıp gider nasılsa
♥Üşüyen yanlarımla sarıldım hayata yeniden ve yeniden Hoşçakalı esirgenmiş bir veda sonrasında hoşça bakamadım kendime ve hoşka kalamadım
♥Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana !
♥né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR
♥Tam_kar$ıya_geçerken_ßıraktığın_O_el_Ben!m_| ||♥İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksınerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !
♥NØk†ayı kØyduğum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk
♥Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLeri
♥Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin
♥SiLdim anıLarımdan seniç merak etmiorum, sewio musun artık beniKafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz! | |
| Konu: Geri: Emo NickLer 2 Perş. Ağus. 21, 2008 12:51 pm | |
| beN çeKetimİ kaybetmİşİm sen düğme aRıoRsun pehh . . .
bu kdR kaLbsis oLamassIn ama yaNNış yoLdasIn.
Bir Dü$-tüK KıRıLdık aNLa İ$tee..
dÜn yanImda buqün neRde adıNa "düNya" deniLen kaHbe.
'aşqLa SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...!
HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDi.
Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi ? . .
kaLbi oLmayaNNaR kaLp kıRıo - caNıMı eN çoqh bu yaKıo.
beNi - kasMa,boğMa,yoRma - sıkIntı yaRatma çoK soRu soRma haYaTi öNem aRzeden biRşeY yoKsa raHaTsız eTMe ! . . susKuNkeN çoqh qüseLsiN buNu bozMa !
şımaRıqh - uqaLayım isTeiNce laFı koyaRım aMa çHoq haSsaS vE aLıNqaNıM çözeMessiN beNi beN zoR oLaNLaRdaNıM.
biRqüN ağLaRım - biR qüNahkaRım.biR daHa aRaMa boşuNa beN fiRaRdaıM.
koLay değiL roL yapsamda bazen beni hiçbişey güLdürmüyor..sorun değiL çünkü artık zaten beni hiçbi dert öLdürmüyor.
" soN duRaq - kaRa topRaq "
ELime $işeyi aLınca qelİr yanıma Dost biLdiklerRİm ,$işe dibe vuRunca çekeR qider ..Geçmi$ini ZiktikLeRim.
SévéN ÇékéЯ Acıyı…SévméyéN Ne ßilsiN…ßaNa a$KTaN SöZ éTMé…SévméK KiM SéN KimsiN…!
terK ediLmek ßedawa - ßizi Satanı bis bele$e weriyoz ama.
kRaLiçeye kRaL oLacağıNa qiTTin kaŞaRa pezeveNq oLdun - hiç umRumda değiLsin haqeDDiğiN yeRi buLdun.
biLioRsun taLebeyim,hafTaaRası qeLeMem - cumaRtesi aNNem evDe pazaR babaaNNemDe,heLe iqİmİsi qöRürLeRse seyRed siNemayI evDe.aNNasaNa be **** bNm qözüm yoqh seNde.
Ø oDµñ ßêNï ÂŞâR ßï VµR$Âm ƒêLêGï ŞâŞâr DêLïKâNLÎ Kı§LâR MâNïTâ§ıZ ¥âŞâR ( aquLaqaLaqa )
bitti sNdn nefRet edioRum - anLaki seNi hİç sefmioRum - qöRki seNden bucaq bucaq kaçıoRum.şimDi kuLaklaRını tıKa ! " seNi uNutamıoRum "
HayaLLerimi Yakın,Resmime Bakıpta AğLamayın Sakın.Bu Bir Hatıradır,DikkatLi Bakın.Kıymetim Yoksa, ''YIRTIP ATIN''...
LütFeN YeRLeRe TüKüRMeYiNiZ TüküReCeK O KaDaR SuRat VaRKeNe. ( azuHaha )
Mâzérét G*t qiBidir Hérkézdé ßuLuñu®!!!
Pølis tutanaklarına kirli mûrekkeple hırsız diye ge¢ti adım. Yarından bir avu¢ umut ¢almışım.
Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa.
herkez gûLû$ûmû görûyør.. kîmse sava$'ImI görmûyør.
ßana öyLe ßir $ey yaptınki dostLarlm ßiLe ßana qüLdü,Sana öyLe ßir $ey yapac***i dü$manLarin ßiLe ağLıyacaq.
Okµdµğµm h£r Rømanda ßî Kahraman Oldµm, Ama £n Çøk K£ndî Hîkay£md£ yørµLdµm..
Hayat Bir Kumarmış BizLer Oyuncu MutLuLuk YoLunda Bnm Sonuncu DertLerLe YaŞamak HayLi Yorucu KaderLe Oturup Zarmı SaLLasam?..
baNa buLaşma kaLbini kıRaRım - üsdüMe qeLme düNyayI yakaRım - bu sefqi saNa çoq qeLdi - buNdan böyLe uzaq oLaLım.
saNa canImdan caN veRdim daha n'pıcaKtım.bizi yaRataN duRurKen saNamı tapıcaqDım.
Hiçbir Sévap mutLu étmédi ki Béni, SéninLé işLédiğimiz GünahLar kadar..
ßeni Vurun ßu Aşk'a ßir ( . ) Koyun !
Umduğunu deiL.! ßuLduğunu GötürecekSin..!
karanLIk øLmadan aydInLIk deqersiz bir pIrLanta..
sefioRum dioRsun heRqese veRioRsun ( nihahaha xD )
içimdeqi phiç beNi bıRaqma hiçç ! . .
$arıLıp ßasH uCumdaqi fot0ğrafLarIna ağLaR oLdum ßaksaNa . . .
özentİmİz oLamaIn efendi oLun yada efeNdinis oLaLım.
Mutluyken Herkes iyi Olur Adam Kavgadayken belli olur .
Ben UmuTLaRıMı Boş KoVanLaRa doLduRdum...AcemidiR aLdığım NişaNLaR,Ben heR aŞKta KenDimi vuRuRum.
KayBoLsam... hiÇ oLsam... yada ... hiÇ oLmasam .. ?
Sen mi vardın $imdiye dek ? TEK tabancada ya$ar bu yûrek!.
FazLa Raad'ım.!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile.! FArk Edermi ? | |
| Konu: Geri: Emo NickLer 2 Perş. Ağus. 21, 2008 12:51 pm | |
| yaLan söLéme yaLanIm oLursun oyun oyNama oyUnCaqIm oLurSun
arTıq kİmSé iÇhin üsüLmüCem yaRInI biLméDiqim Bi dünyaDa inSanLarIn boŞ söZL:ériyLé geÇirmiCém.
sensiZ qeceLér haRam - sabaHLar qüNaH bana !
béN küÇük bir kIzIm oyunCakLarımı alIrsanIz sizinLé oynarIm
qidén déiL, kaLandr térkédén.. qidén dé ßu yüsdén qitmi$tir zatéénNn..
TErk Edeni TErk eTmek ßüük ZevKTir AMa seVeni TErk ETmeq En büüK KAhpeLİktir!!TErk Edeni TErk eTmek ßüük ZevKTir AMa seVeni TErk ETmeq En büüK KAhpeLİktir.
Tak Boynuma İpini, ya da kes biLeğimi.. Sensiz yaşatacağına öLdür ßeni, daha iyi.
Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı.
Ne Eksik Ne de Fazlasını Ara Seni Üzenle Asla Uğraşma!
şimdi oturuyor sensizlik kalkıp gittiğin yerde..
yA değerimi bilseydin yada değerin kaybolmadan gelseydin...
Biri qider biri qeLir hayat hep böyLedir VedaLar koysada bazen qitmek qerekir.. MeseLe BekLemektir.. MeseLe ÖzLemektir.. BeLki ben yanıLdım Sonum Depresiftir ..!
HIÇBIR ÖNYARGIM YOK. BÜTÜN INSANLARDAN NEFRET EDIYORUM, O KADAR...
Otopsisi yapıLdı bu aşkın !! aŞk Bitmiş .. Konu Kapansın !!
Gözümden Akan YaşLar Değerimi BiLmeyen ŞerefsizLere SadaKam oLsun ..!
Şişthhh güçlü bir adamsın sen... Eğilme düşlerime...
DEĞMEYECEK BİRİ için..gurur yere serilir mi?
Melekler duymuyor sesimi.. KaranLık işte
Geçici HaYAtımdaN KaLıcı KiM BiLemediM....
Kalbimin Yarısını,Gülüşümü,Güneşimi Alıp götürdü Şimdi Geriye Kalan Yarım Bir Kalp Ağlayan İki Göz Ve KaranLıkLar ..!
Yaşıyor Ama Uzaktaysam Senden Bilki Seni Hiç Unutmadım ! Ölüm Değilse Bizi Ayıran Yazık Olmuş Hata Yapmışız ..
Ben Seninle Karşılaşacağımı Bilseydim başka türlü Yetiştirirdim Kendimi ...
Şimdi öyle garip bir haldeyimki.. Kimse çözemiyor bu halimi. Susuyorum, çatışma oluyor. Oysa sdece susarak özlüyorum seni..
Zor.. geçmişi unutmak çok zor..beLLi bir şey oLmayacağı ne sen boşuna soru sor..ne de kalbini yor
BirbiriNe sırTını dnmüş iki yürek.. sen ve ben
nefretmiymiş içini karartan kıskançlıkmıymıs gözünü karartan..Bana karşı kininmiymiş ansızın seni benden alan..
Artık senin gibi şerefsizlere karnım TOK..Oyuna devam romeo..ama artık JuLiet yok!
Değişken bir dünyada, ben sabit kalıyorum. Herkes başka başka severken, ben yine seni seviyorum...
Ne Kanuni ne de Fatihim..Ama isTediğim kalbi fetheder ele geçirmesini biLirim..!
RoL değişimi yaptık sanırım..TerkeDen ben peşimden koşan sen..
Dışarda Bana Bakanlar Umrumda Olmaz Çünkü ben Normalim onLar AnormaL .!
Zifirî karanlık içinde, fikrim, aydınlık,Yaşantım, en hoş aydınlık içinde, karanlık!
An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış...
biz Nrde Hata Yaptk?! ßi anLk sinrLe onca resmi yaktık! Yırttık attık onuru çoğu kez.. Göz mü değdi be 'aşkım' imrenirdi herkes..
Taş oLsan diLe geLirdin.! İşte öLe sewmiştm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmişsin, Geç Fark ettim...
Aşkmı Dedin Bana Saçmaladın Seni Seviyorum Diyene İnanma Yol Ver Beni En Son Bırakıpta Gidende Beni Herşeyden Çok SEverdi Boşver
Hayat Yollardan Çizilmiş Olsa bile bu Yollardan Birini Seçeceksin ! Seçdiğin Yolda öLüm oLsa biLe seLam Verip Geçeceksin !
Aşkıma Bir Ceza Ver kaLbim Seni Sevmesin Senin Yalan Aşkına Allah Muhtac Etmesin ..!
YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar İşte hep bu yüzden ısLak gözLerim ..Sende çekip gitme dayanamam yar,Öle Taş değilim sandığın kdr..
Ne yalan sözler nede boş sevdaların kızıyız seviorum dediğimde tapmayı gülerken ağlamayı can yakanların canını almayı öğretti hayat..
Biz aşkı iki öpücük sananlardan değiliz sevdiğimiz için dünyaları yakanlardanız köşkten konaktan değil isyankar sokaklardan geldik tek elde 2 gül tutmayız sevdiğimize ihanet gibi bir ŞEREFSİZLİKLE sırtından vurmayız !
Biz Biz Olduqumuz Için SeviLdik ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik . Geride 3-5 Kişi kaLdık ama içimiz rahat MutLuyuz ! Çünkü Bu yaşımıza kadar Hiç Adam SATMADIK ! KraL OLmayanLara Taç taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık.!
Biri Gider Biri Gelir Hayat Hep böyLedir Vedalar Koysada Bazen Gitmek Gerekir MeseLe Beklemek,özLemektir ..Belki Ben yanıLdım Sonum DepresiFtiR !
Sevgiyi gostereceksin benim gibi Söylemek yetmez Gozlerinde olacak soylemek yetmez.Sevgi herşeydir, kalbe hapsedilmez. Seveceksin benim gibi ama buna senin yureğin yetmez !
Sensizliğin acısını sen nerden bileceksinki sen hiç sensiz kalmadınki
Bir destan yazar gibi gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice..!
Değişken bir dünyada, ben sabit kalıyorum. Herkes başka başka severken, ben yine seni seviyorum...
Eyy yar..'BAna senden,sana benden başka herkes yapancı,herkes el....
'nefess aLma efess aL'
Hep derdim ya son sevdiğimsin diye… Son sevdiğim değil… Son “Seviyorum” dediğim oldun..
ßana Hava Atıcan Die Kendini Kasma Damarındaki kanın ßiLe ßana HasTa !
Şimdi Gitsem KoymazKi..KaLsaM Neye YararKi.. Sana AşK HiÇ YaKıŞmaDı..ßen YaKıştıRaM***i..!!
BirdeN GeLeN BiR HeYeCaNdI..SoNu oLmAyAn bİr mAsAlDı..aLıŞkAnLıK YaPtI BıRaKmAdI..SoNrA YoK oLdU SızLaDı cAnI...
Hafızam Çok KuvvetLi gLiba UNUTAMIYORUM ..
Göz göze gelme gözlerimle, o gözler bana bir şeyler söylüyor. Bakışlarını kaçırsanda benden, o gözler beni sevdiğini söylüyor..
Sevilmek için illa güzel mi olmalı? Çirkinin gönlü güzele düşmez mi? Ağlamak için illa yaşmı akmalı gözler gülerken kalp ağlamaz mı? Gülü koparmak için illa dalından mı koparmalı? Gonca dalında solmaz mı? Öldürmek için illa silah mı olmalı gözler silah bakışlar kurşun olmaz mı?
Aşığım ek iş olarak da öğrencilik yapıyorum
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et ! çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir..
Kahretmişim hayatıma her gece içiyorum Sevilmeden sevmenin cezasını çekiyorum . !
Sussun istiyorum şu koca kalabalık...Konuşmasın,gelmesin,gitmesinler yanıma.İhtiyacım yok çünkü yeni bir hatıraya..
Aşk NasıL İki kişiLik.. Göz göRe göRe deLiLik..Hani Hayat MüşteRekti Üzüntü neden Tek KişiLik...! | |
| | | Prenses.!! Moderator
Mesaj Sayısı : 309 Yaş : 29 Takımım : : Uyarılar : Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Emo NickLer 2 Perş. Ağus. 21, 2008 5:03 pm | |
| | |
| Konu: Geri: Emo NickLer 2 Perş. Ağus. 21, 2008 11:59 pm | |
| ö. deil | |
| | | ßaRßieReLLa*** Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 29 Nerden : Rap Cehenneminden*** Uyarılar : Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 21/08/08
| Konu: Geri: Emo NickLer 2 Cuma Ağus. 22, 2008 10:34 am | |
| Teşekkürler.Bu Kadar Nicki BuLmak çok Zor... | |
| | | ~~İlksel~~ Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 640 Yaş : 28 Nerden : Dünyadan XD Takımım : : Uyarılar : Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Emo NickLer 2 Cuma Ağus. 22, 2008 5:16 pm | |
| | |
| Konu: Geri: Emo NickLer 2 Cuma Ağus. 22, 2008 6:11 pm | |
| sağolunn | |
| | | §ıLa_!hiLarY! Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 596 Uyarılar : Reputation : 0 Points : -9 Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Emo NickLer 2 Cuma Ağus. 29, 2008 9:58 pm | |
| bncede bu kdr nick bşlmk zorr çok sa0L cnmm | |
| | | sedanur_seda Moderator
Mesaj Sayısı : 313 Yaş : 28 Uyarılar : Reputation : 0 Points : -3 Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: Emo NickLer 2 C.tesi Ağus. 30, 2008 1:03 pm | |
| | |
| | | | Emo NickLer 2 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|